27 Ocak 2012 Cuma

Miroslava duma STİLİ

Bende çıtıyım pıtıyım minyonum :)  benim hayranlıkla takip ettiğim beğendiğim biri Miroslava. Kendisine çok yakıştıdırdığı ve benimde hayran hayran incelediğim kıyafetlerinden bazıları aşağıda.







25 Ocak 2012 Çarşamba

KOLEJ MODASI

Kolej modasını ben çok sevdim ekose desenli etekler dizüstü çoraplar gömlekler.gossipgirl diziyle başlamıştı ilk ama bu yıl 2012 de erkek modasında bile kolej kazakları mevcut.Bu şipşirin parçaları kullanarak eski liseli havamızı bulabiliriz diyoruum.
İşte size güzel güzel kombinasyonlar







24 Ocak 2012 Salı

LİLA KUTU TAM BANA GÖRE

Daha önce yurtdışında böyle uygulamalar olduğunu duymuştum ama Türkiyede de yapıldığını bilmiyorum.Araştırmaya başladım ve Lilakutu beni cezbetti açıkçası.Kutunun şıkığına itinayla hazırlanışına diyecek birşey yok zaten ama içendekiler ve markalar harika bence.Hepsini denemek ve keşfetmek istiyorum.Hemen bu ay kayıt için koştum fakat üzülerek baktım ekrana çünkü kayıtlar bitmiş talep çok anlıyacağınız ama.İlk fırsatta mart ayında lilakutu benim olacak diyoruuum.Sizlerle tek tek paylaşacağım burada.





ayrıntıları merak edenler için internet sitesinde videolar da var :)

23 Ocak 2012 Pazartesi

PROJE HAFTASII BEN BEN OLMAKTAN ÇIKTIM



Çok çok çook yoruldum.Bu hafta beni benden aldı.Bu mesleği ben yapabilecekmiyim yaparsam nasıl bir hayatım olacak işte bu proje haftalarında görebiliyorum önümü.Tamam kabul ediyorum biraz son zamana sıkıştırıyorum her işimi ama son 48 saattir masa başında bilgisayar ekranında olmak hiç uykusuzz .. Bakımsızlığım hat sahfada bunu söylememe gerek yok herhalde duş alacak zaman bulamıyordum neredeyse:)) neyse ki bitti sınavlar bittii tatil başlıyor benim için yarın güzel güzel valizimi hazırlayıp annemin kollarına atacağım kendimi.Eski odamı da çok özledim.Evimin kokusunu...Ay çok dram oldu bu sözlerde ama gerçekten öyle:) 
Bakımsızlıktan ölüyorum demiştim şimdi şöyle güzel güzel dinlenip bol bol uyuyup kendimi bakıma sokarım bir güzel.Eski arkadaşlarımla görüşüp güzel güzel yazılar yazarım artık.hehe gerçi uzun yolculuk ve valiz hazırlama sıkıntım var.Hava bizim oralarda daha soğuk, montlar botlar onu mu alsam bunu mu alsam her seferinde doldurup çoğunu giymeden geri getiriyorum.En sıkıntılısı da ayakkabı olayı.çizme gerekiyor ama bot da lazım e tabi topuklu bir bot da gerekebilir spor ayakkabısız olmaz derken doluyor.3hafta tatilim eminim 2haftası evden çıkmam bile, öylesine çok özledim evimi.çok sızlandım çook ..
gece postu oldu bu 
iyi geceler iyi geceler

21 Ocak 2012 Cumartesi

Yeni dizi JANE BY DESİGN

Şu sıralar henüz 3.bölümü yayınlanan bir dizi çekti ilgimi JANE BY DESİGN abcfamily de yayınlanmaya başlanan bir ABD dizisi komedi dram.Çok eğlenceli, biraz gossipgirl tadında yani sürekli modayı çağrıştırdığı için.Konusu ise ;  16 yaşındaki lise öğrencisi Jane herkesten gizli bir şekilde 20 yaşındaymışcasına moda sektöründe tasarım asistanı olarak çalışmaya başlar. . Artık, iş ve okul yaşamını dengelemek ve sırrını korumak zorundadır. Eğlenceli çoook eğlenceli bir dizi öylesine bir izleyim dedim yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekler oldum.





Dizideki tasarımlara hayran kalacaksınız.Özellikle Jane karakterinin çalıştığı yerde hazılanan koleksiyonlar defileler hazırlanış şekilleri insanı alıp oraya götürüyor.Ben sevdim.






19 Ocak 2012 Perşembe

TREND ALARMI SNOOD (BOYUNLUK)

Bu sıralar soğuk havadan dolayı kat kat giyinmekten sıkıldım ama kış günlerinin vazgeçilmezi berelerden eldivenlerden atkılardan sonra yeni trend boyunluklar.Bence atkıdan çok daha pratik ve kullanışlı ordan burdan sarkmıyor, bağlama derdi yok çekiştirme derdi yok boynuna geçir çık.Üstelik modeller ve seçenekler harika.




   
 Ben her zaman renkli olanlardan yanayım özellikle hardal sarısı olan favorim ama dilerseniz tasarım olanları da mevcut hatta kendiniz bile bir broş kurdela ekleyerek farklı birşeyler yaratabilirsiniz.
Hatta beceriniz varsa kendiniz bile örebilirsiniz bence.Ben sömestr tatilinde anneme bir tane ördürmeyi düşünüyorum;)








17 Ocak 2012 Salı

SPOR SALONUNDA ŞIKLIK

Kışın spor yapmak için en uygun yerler spor salonları.Bende bu kadar tembellik yeter artık deyip bir silkindim kendime çeki düzen verdim.Artık biraz sıkılaşmak gerektiğinden spor salonunda aldım soluğu.3aylık yazıldığım spor salonuna gidip gelirken giymeye güzel birşeyler almak gerekir diye düşündüm ve araştırmalara başladım.
Yeni bir ayakkabı yeni bir spor çantası ilk sırada benim için.




Lacoste un ayakkabılarına bayılıyorm. Sadece spor için değilde günlük şıklık için bence en kullanışlı tasarımları olan marka diyebilirm. Jean lerle ve şık tişörtlerle bu ayakkabılarımı giyip arkadaşlarımla bir kafeye gittiğimde kendimi hem rahat hem güzel hissediyorum.Her zaman şıkır şıkır giyinmek bana göre değil.Yukarıdaki beyaz ayakkabıyı yazın almıştım kış için de siyahını aldım.

vee yeşil çantanın şu sıralar çok moda olan kutu çantalardan olması ve  tabiki müthiş yeşil rengiyle bence harika.Bu modeli boynerin internet sitesinde gördüm gerçekten çok şık.Ama benim spor kıyafetlerim sanırım buna sığmaz:)






Bunlarda PUMA ve REEBOK tan seçtiğim alt üstler.Ben pembe den vazgeçemiyorum.Spor yaparken sanırım bana enerji veriyor:) Koyu renk eşofman üzerine renkli renkli tam bana göre.Ama yinede beyaz renk sporda kurtarıcır.

16 Ocak 2012 Pazartesi

VİNTAGE ÇILGINLIĞI




Babaannenizin annenizin eski dönemlerde giydiği kıyafetler varsa keşfetme vakti geldi.Hemen size uygun olanlarını denemeye başlayın yada terziye verip birkaç değişiklikle üstünüze göre yaptırın.Ben annemin az da olsa kenara koyup sakladığı giysilerden 2 parça ayarladım kendime.harika bir gömlek omuzlarını biraz yaptırdım.ve yine tam 60lardan kalma bir gömlek daha ama ben onu kazak üzerine ince ceketmiş gibi kullanmaya karar verdim.Bir ara fotoğraflarını paylaşırım.Bunların dışında eski takunya topuklu ayakkabılara ispanyol paça pantolonlara da bayılıyorum.Zaten 2012 sezonunda ispanyol paça pantolonlara bol bol yer verilecek gibi.Uzun kısa bol kazaklarla ve tabiki topuklu ayakkabılarla harika oluyor.Ben bir tane edindim hemen KOTON mağazalarında bulabilirsiniz.


10 Ocak 2012 Salı

Sevgililer Günü Hediyesi - Beyonce Heat 100 ml


Sevgililer Günü Hediyesi - Beyonce Heat 100 ml



14 Şubat 2012 sevgililer gününde kendisine veya sevgilisine Beyonce Heat hediye etmek isteyenler??

Beyonce Heat 100 ml için çekilişe katılma şartları çok kolay.

1. Blogunuz varsa beni takip etmek ve çekilişi duyurmak, twitterınız varsa beni takip etmektık tık veya facebooktan sitemin linkini paylaşıp hediye çeki kampanyasını duyurmak

2. Bu yazıya yorum bırakmak (çekilişi random.org'dan yorumlar üzerinden yapıcam) ve Beyonce hakkında herhangi bir bilgi/düşüncenizi paylaşmak. (örn en sevdiği renk kırmızı, uğurlu sayısı 4, bence sarı saç ona gidiyo/gitmiyo gibi... eğlenceli olur diye düşündüm)

Çekiliş sonuçları 14 Şubat'ta bu sayfadan açıklanacak.

Kargo ücreti bana sevgili ayıcığım Gündüz'e ait.

Hadi sizi bekliyorum!!!! :)

http://www.guzellestirbeni.com/2012/01/sevgililer-gunu-hediyesi-beyonce-heat.html




Canon 600D profesyonel fotoğraf makinesi hediye ediyor! Yarışmaya katılarakCanon 600D KitManfrotto 055XProb tripod ve Kata123Go-30 fotoğraf çantası kazanma şansı yakalayın! http://blog.fotografium.com/fotografium-canon-600d-hediye-ediyor/ sayfasını ziyaret ederek yarışma hakkında diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

2 Ocak 2012 Pazartesi

ZARA Bershka, Pull & Bear, oysho, Massimo Dutti ve Zara Home’da İndirim 5 OCAK 2012



Zara‘yla birlikte Inditex’in markaları olan Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Stradivarius markalarında da indirim başladı.
Ne zamandır  haberi bekliyordum sonunda öğrendim ve hemen sizinle paylaşmak istedim:)