30 Eylül 2012 Pazar

Maybelline Falsies Feather Look Mascara



Kuş Tüyü Kadar Hafif ve Yumuşak
Dayanıklı ve Yoğun Görünen Takma Kirpik Etkisi!
Topaklanmış, ağırlaşmış ve birbirine yapışmış kirpikleri hiç bir kadın istemez!
Kirpiklerinizin hacimli ve belirgin görünmesini isterken, diğer yandan kirpiklerinizin hiçbir uygulama yapılmamış gibi doğal görünmesini istiyorsanız, yanıt; Maybelline Falsies Feather Look!
Maybelline’den sizin için tasarlanmış ilk jel-köpük maskara!*
Volum’ Express Falsies Feather-Look kirpiklerinizdeki tüm olumsuz görüntüyü yok eder. Falsies Feather-Look diğer maskaralara göre daha az vax içerir. Kuş tüyü gibi yumuşak ve dayanılmaz kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Yoğun siyah içeriğiyle mükemmel takma kirpik etkisi yaratır. Falsies Feather-Look ile kirpiklerinizi kıvırıp ayırırken aynı zamanda mükemmel dolgunluk sağlar.
Kirpiklerinizin dolgun görünmesini isterken, kim makyajını silerken kirpiklerinin dökülmesini ister? Daha az wax içerikli formülü ile kirpiklerinizde yumuşacık bir etki yaratan Falsies Feather-Look, gün boyu etkisini koruyarak kirpiklerinize dayanıklılık katar. Yumuşak kirpikleriniz makyajınızı silerken de kırılmadan dayanıklı kalır.
Artık her zaman arzu ettikleri doğal görünümlü yumuşacık kirpiklere sahip olacak, kökten uca yoğun kuş tüyü yumuşaklığını hissedin! Esnek fırçası sayesinde günün her anında kirpiklerinize kolayca uygulayabileceğiniz Falsies Feather-Look Maybelline New York tarafından hafifliği ve yoğunluğu bir arada sunan formülü ile çantanızdan ayıramayacağınız makyaj ürününüz olacak!
Kirpikleriniz hiç bu kadar yumuşak olmamıştı!

Önerilen Tüketici Ürün Fiyatı: 18.49TL

24 Eylül 2012 Pazartesi

Bu Hafta Ne Yaptımm

Bu haftasonu havalar iyice serinlemeden güzel bir alaçatı tatili yaptım daha öncede bahsettiğim gibi 


Çok sevdiğim denizci temaları aksesuvarlar aldım


Evimde tek kişilik kahvaltılarla koca hafta keyif yaptım


Türk kahvesinden vazgeçmem diyerek yeni bir kitaba başladım.Herkese tavsiye ederim



Romantik
 komedi severler için çok keyifli de bir film önerisinde bulunabilirm.Ben çok sevdim
What to expect ( Dikkat bebek var)



Yeni İKEA kataloğunu inceledim ve kanepeme sonbahar için renkli yastıklarla değişiklik yapmaya karar verdim



Çok beğendiğim ve sezonun trendi olan mürdüm rengi bir loafer ayakkabı aldım.:) 


22 Eylül 2012 Cumartesi

Sonbahar Parçaları/2 MASKÜLEN AYAKKABILAR

Maskülen kelimesi fransızca erkek anlamında kullanılan bir kelime ve biz genellikle moda stil ve belki karakter tanımlamalarında çokça kullanıyoruz.Fakat benim aklıma maskülen deyince erkeksi ama şık giyinmiş stiller geliyor.Maskülen ayakkabı deyincede bildiğimiz erkeklerin takım elbise ile kullandıkları klasik ayakkabılar.Normalde çok yadırgayabileceğim bu tarzı gördükçe gördükçe sevmeye başladım.Zaten 2012 Sonbahar modasının başını çekiyor diyebilirm.Daha geçen yıl oxfordlarla başlayan bu moda aynen devam ederken loafer ayakkabılarla buluştuk.Evet topuklu loaferlerle ilgili daha önce burada yazmıştım.Fakat bu sefer tam bir klasik ve maskülen loaferlerden bahsediyorum.İşte size aşık olduğum modeller.Genellikle ulaşılabilir markalar olmasına özen gösterdim.Zara,p&b,nursace,massimo dutti..








Tam bir klasik erkek ayakkabısı dedim ama tabiki bizim için taş tuş renk püskül koymadan olmaz:)









20 Eylül 2012 Perşembe

Eylülde ALAÇATI

Havalar her ne kadar biraz serinlemiş olsa da İzmir de yaşıyorsanız Eylül ayı demek tatil demektir.Özelliklede benim gibi bunaltıcı sıcakları sevmiyorsanız gezip dolaşmak için en güzel zamanlar başladı.Bende bu haftasonumu küçük bir alaçatı tatiliyle değerlendirdim.Güne güzel bir kahvaltıyla başlayıp sokaklarda  gezdim,


Çok şirin bir aile işletmesi olan bu mekanın dekorasyonuna kadın eli değdiği her halinden belliydi. çok şık örtüler saksılar ve özenle hazırlanmış kahvaltısı mükemmeldi.




 marin marin




Alaçatının birbirinden güzel dükkanlarını gezmeden duramadım.İncik boncuk süsler hepsi alaçatının ruhunu yansıtıyor.


Güneşlenmek için güneşi her ne kadar beklesem de yüzünü biraz gösterip gitti.:) Bu da plajda güzel bir uyku keyfi demek benim için








İmren de sakız tatlısı yemeden dönülmezmiş bende daha önce tatmadığım bu tatlıyı yerken yaee çok güzelmiş deyip durdum zaten herşey damla sakızlı kurabiyeler, türkkahveleri mmm 


  Alaçatıya yolunuz düşerse bu restoranta mutlaka uğrayın.Karina balık restorantı tam bir yunan adaları havasındaydı atmosferi müzikleri yemekler herşey şahane.Masaya gelen kalamata zeytini, egenin yöresel yemeklerinden kabakçiçeği dolması ve daha birsürü şey lezzetli olmayan hiçbirşey yoktu diyebilirm.


18 Eylül 2012 Salı

MAYBELLINE_FASHION NIGHT OUT‏


Maybelline New York 13 Eylül Fashion Night Out etkinliğinde Bağdat caddesinde en çok trafik yaratan alana sahipti. Lanse ettiği BB krem ve Feather Look maskara tanıtımlarına yoğunlaşarak katılımcılara ürünlerin Maybelline Make up artistleri tarafından uygulanmasını sağladı. Aktivite öncesinde https://www.facebook.com/maybellinenyturkiye adresinden duyuru yaparak, kendilerine mail atan 30 kişiye ücretsiz makyaj uygulama şansı sunan markanın make up artistleri, gece boyunca 250’den fazla kişiye makyaj uygulaması yaptı.



 New York’un hızlı yaşamından ilham alarak birkaç dokunuşla farklılık yaratacak makyaj uygulamalarında bulunan make up artistleri, o gece birçok kadının kendisini çok daha güzel hissetmesini sağladı.


BB krem ile maske gibi bir görünüm oluşmadan tenindeki kusurları kapatarak taze bir görünüme sahip olan her yaştan katılımcı, ürünün satışa sunulacağı zamanı sordu. Maybelline New York’un 4 farklı renk seçeneği sunan ve 8 farklı özelliği ile bir kadının tenine dair istediği her şeyi bir arada sunan Dream Fresh BB krem Eylül ayı içinde satışa sunulmuş olacak.



Maskara denince kadınların ilk aklına gelen markalardan biri olarak Maybelline New York “Kuş tüyü gibi yumuşak” sloganıyla çıkardığı jel köpük teknolojisine sahip maskarası Feather Look’un yumuşaklığını hissettirmek için Bağdat Caddesi’ndeki alanına büyük ve yumuşacık kuş kanadı getirmişti. Binlerce insanın Maybelline New York Feather Look kanadının önünde çektirdiği fotograflar gece boyunca Facebook’ta en çok paylaşılanlar arasındaydı. Ürünün üstünde bulunan yeşil kuş tüyü sembolünden ilham alınarak oluşturulan kuş kanadı genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin ilgi odağı olarak, kanat ile fotograf çektirmek isteyenler tarafından kuyruklar oluşmasına sebep oldu.


Maybelline New York dikkat çeken uygulamalarıyla Bağdat cadde’sindeki Fashion Night out aktivitesinin en ilgi gören markalarından biriydi. 



14 Eylül 2012 Cuma

Lancome - La Vie est Belle Parfümü

Lancome dan gelen hediyelerimi daha önce burada paylaşmıştım çok şık bir çanta ve lancome un yeni parfümünün mini boyu; ilk kokladığımda da gayet hoşuma gitmişti bu koku fakat kullandıkça kokuya büyülendim diyebilirim.Çok az sürmeme rağmen, çok kalıcı ve etkileyici ,asil bir fransız dokunuşlarının olduğu bu kokuya tek kelimeyle bayıldım.

çok şık da bir şişesi var :)

11 Eylül 2012 Salı

Sonbahar Parçalarını İnceleyelim / SWEATSHIRTS

Sonbaharın bu ne geldim ne gittim zamanlarında giyebildiğim en sevdiğim stil şort + sweatshirt kombinleri.Bazen sadece geceleri bazende kapalı ve serin günlerde üzerimize geçirebileceğimiz yumuşacık sweatler olmazsa olmazım.Ama nasıl kombinlemeli şık mı spor mu bir sürü seçenek..
öncelikle sweatshirt deyince aklıma gelen ilk GAP sweatler tabiki, her ne kadar klasikleşmişse de logolu olanlarını hala çok seviyorum





yine her sezon olduğu gibi rengarenk sweatshirtler pull &bear da yine çeşit çeşit







 Kenzo kaplan sweatlerini unutmamak lazım son zamanlarda NFW sokak stillerinde de oldukça karşımıza çıkıyor ben özellikle koyu yeşil rengine bayıldım 






Yok ben sportif sevmem her zaman şıklığımdan ödün veremem salaşlık bana göre değil diyenlere sezonun en güzel rengi ojelerde de çok kullanılan metalik gri bu sweatshirte de bayıldığımı söylemek istiyorum.ACNE nin bu sweatshirtünü yine Şirin Ediger Bayulgenin stiliyle paylaşmak istiyorum