30 Eylül 2012 Pazar

Maybelline Falsies Feather Look Mascara



Kuş Tüyü Kadar Hafif ve Yumuşak
Dayanıklı ve Yoğun Görünen Takma Kirpik Etkisi!
Topaklanmış, ağırlaşmış ve birbirine yapışmış kirpikleri hiç bir kadın istemez!
Kirpiklerinizin hacimli ve belirgin görünmesini isterken, diğer yandan kirpiklerinizin hiçbir uygulama yapılmamış gibi doğal görünmesini istiyorsanız, yanıt; Maybelline Falsies Feather Look!
Maybelline’den sizin için tasarlanmış ilk jel-köpük maskara!*
Volum’ Express Falsies Feather-Look kirpiklerinizdeki tüm olumsuz görüntüyü yok eder. Falsies Feather-Look diğer maskaralara göre daha az vax içerir. Kuş tüyü gibi yumuşak ve dayanılmaz kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Yoğun siyah içeriğiyle mükemmel takma kirpik etkisi yaratır. Falsies Feather-Look ile kirpiklerinizi kıvırıp ayırırken aynı zamanda mükemmel dolgunluk sağlar.
Kirpiklerinizin dolgun görünmesini isterken, kim makyajını silerken kirpiklerinin dökülmesini ister? Daha az wax içerikli formülü ile kirpiklerinizde yumuşacık bir etki yaratan Falsies Feather-Look, gün boyu etkisini koruyarak kirpiklerinize dayanıklılık katar. Yumuşak kirpikleriniz makyajınızı silerken de kırılmadan dayanıklı kalır.
Artık her zaman arzu ettikleri doğal görünümlü yumuşacık kirpiklere sahip olacak, kökten uca yoğun kuş tüyü yumuşaklığını hissedin! Esnek fırçası sayesinde günün her anında kirpiklerinize kolayca uygulayabileceğiniz Falsies Feather-Look Maybelline New York tarafından hafifliği ve yoğunluğu bir arada sunan formülü ile çantanızdan ayıramayacağınız makyaj ürününüz olacak!
Kirpikleriniz hiç bu kadar yumuşak olmamıştı!

Önerilen Tüketici Ürün Fiyatı: 18.49TL

2 yorum:

  1. Merhaba canm :)
    Bloğunu zaten takipteyim ve bayılıyorum.
    Bloğuma ve çekilşime beklerim :
    http://nursstuudio.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Maybeline rimellerini çok başarılı buluyorum ama bunu hiç denemedim, bir sonraki rimel alışverişimde almayı düşünebilirim;)

    YanıtlaSil