4 Nisan 2012 Çarşamba

Penti nin Dekolte Parmaksız çorabı

Sizde benim gibi karşıdan hoş şık bir bayan görüp baştan aşağı hmm ne güzel olmuş derken ayaklara doğru indiğinizde aman tanrım diyorsanız yani burdan kastım tabiki açık ayakkabının ön burnundan görünen ince çorap oluyor.Çağatay gibi ovvv yoooo diyorum neden mi:D Çünkü benim için tüm zarafetin bittiği yerdir.olmuyor çünkü görünmediği zannedilse de o ince ten rengi çorap oradan sırıtıyor.Herneyse bugün pentinin yeni koleksiyonundaki bu modelleri görünce işte dedim herkes bundan haberdar olmalı.Biliyorum ki bazı mevsim geçişlerinde çorapsız da olmuyor açık ayakkabısız da. İşte Penti de imdadımıza yetişmiş.Üstelik Dekolte Parmaksız çorabın dışında yok gibi görünen incelikte yeni çorapları da oldukça ilgi görecektir.



5 yorum:

  1. Enfes olmuş bu, Penti'ye kocaman aferin :)

    YanıtlaSil
  2. Süpermiş :) sonunda akıl edebilmişler!

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. canım şimdi ben bu çorabı çok beğendim özellikle yazın sürekli burnu açık ayakkabı giydiğimden hiç çorap giymem, hele siyah parlak topuklunun önü açık olur da siyah çoraplar gözükür ya bana çok komik geliyo :) ama bu çorapta da şöyle bir sorun var, giydik çıktık diyelim bi yere oturmaya gittiğimizde ne olucak bi çıkarıcaz ayakkabıyı o neeee! hahahhaha :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehe evet haklısın o açıdan düşününce ama en azından ayakkabı çıkarmak gerekmediği zamanlar için iyi düşünülmüş, dediğin gibi o kötü görüntüden iyidir.:) tabi yinede en güzeli açık ayakkabıyı çorapsız giymek mevsiminde :)

      Sil