22 Nisan 2012 Pazar

Lacivert-Beyaz-Kırmızı Marine TRENDİ


Sarışın esmer kumral hangi ten rengine sahip olursanız olun, marine trendini tarzınıza kolaylıkla uygulayabilirsiniz.






Sarışın ya da kumralsanız; marine kombinlerde üst kıyafetlerinizi lacivert ya da kırmızı olarak belirleyebilirsiniz.Teninizle kontrast oluşturacak renkler; güzelliğinizi vurgulayacaktır. Marine modasının temel renklerinden beyazı; pantolon ya da ayakkabılarınızda tercih edebilirsiniz. Yeterince bronz olmadığınızı düşünüyorsanız üst kıyafetlerde beyaz kullanmaktan kaçının derim. Özellikle beyaz tenli kadınlarda beyaz renkli üstler solgun bir görünüme neden olabilir.
Esmer tenliyseniz ise; marine kombinlerinizde üst kıyafetlerinizde kırmızı ve beyaz renkleri tercih edebilirsiniz.
 Koyu ve açık renklerin bir arada kullanımı ten renginizin güzelliğini ortaya çıkarır. Ayakkabı ve pantolon, etek, şort gibi alt kıyafetlerinizde lacivert tonlarını kullanabilirsiniz.Esmer tenli kadınlarda üst kıyafetlerde lacivert renk tercih etmek, yorgun ve soluk bir görünüme neden olabilir.




Marine trendinde öne çıkan başka bir detay ise tabiki çizgiler.Çizgili kıyafetler daha spor bir görünüm elde etmenizi sağlar.2012 ilkbahar yaz sezonunda dikkatimi çeken özellikle MUDO ve Batik in bu trende koleksiyonlarında oldukça yer verdiği.






Her zaman bu renklerle spor olmak gerekmiyor bu çok şık taşlı elbise yaz akşamlarında bu tarzı yakalamak için müthiş.


Ve yine kollarda da bu tarzı yakalamak mümkün:) Bu örgü bilekliklerin renk tonları ve gemici detaylarına aşık oldum sanırım.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder