26 Ocak 2013 Cumartesi

YSL Rouge Volupte Shine Ruj





ROUGE VOLUPTE SHINE
SENİN DUDAKLARIN, SENİN KURALLARIN, SENİN ZEVKİN.
Makyajı en büyük silahı olan Yves Saint Laurent kadını, kendi kurallarını belirlediği, sıradanlıktan uzak yaşamının özgürlüğünü dudaklarına yansıtmaktan hiç vazgeçmedi. Maskülenlik ve feminenlik arasındaki ince çizgide ustaca dans eden Yves Saint Laurent kadını, kendini, kendi zevkiyle seçtiği rujların çarpıcılığıyla ifade ediyor, ve şimdi de dudak makyajına Rouge Volupte Shine ile yeni bir soluk getiriyor.
RENKLERİ KUŞANMANIN YENİ BİR YOLU
Rouge Volupte Shine’ın geniş renk yelpazesiyle Yves Saint Laurent kadını sahip olmak istediği her bir tarza kavuşuyor.
Gülüşüyle etrafı aydınlatan, çarpıcı dudak rengiyle hayran bırakan yıkıcı ve cazibeli bir kadın, bazen de dikkatleri üzerine çekmeden kalabalığın arasında gizlenerek transparanlığın aydınlattığı şık ve doğal dudakların keşfedilmesini bekliyor. Kimi zaman sadece sezgileriyle kendi rengini seçerken, kimi zaman karşı konulmaz cazibesini renklerle somutlaştırıyor.
Çünkü Rouge Volupte Shine, kendi kurallarını koyan, kendi zevkini önemseyen kadınlar için renkleri kuşanmanın ve onlarla oynamanın yeni bir yolu...
Bırak rujun kendi kelimelerini söylesin.
DUDAKLARA DOĞAL IŞILTI VEREN ZENGİN FORMÜL
Işıltı, enerjik ve özgün dudaklara kavuşturan Rouge Volupte Shine, Mango aroması ve çarpıcı tonlarla dinamizm ve sıradışılığın sınırlarını zorluyor. Dudaklara sürülür sürülmez yoğun nemlendirici etkisini hissettiriyor, ıslak görünüm vererek capcanlı ve taze dudaklar yaratıyor.
Yumuşak, bakımlı ve çekici dudaklar yaratan Rouge Volupte Shine, içerdiği nar özü sayesinde antioksidan etki bırakarak dudakları transparan bir örtüyle koruyor. Formülündeki zengin mineral pigmentleriyle ışıltılı dudaklar adeta kendi kelimelerini söylüyor. Yves Saint Laurent kadını çarpıcı bir fuşya tonunda olduğu kadar doğal renklerde de şıklık ve çekiciliği Rouge Volupte Shine ile yakalıyor.






AMBALAJ TASARIMI VE RENK SEÇENEKLERİ
Altın renkli şık ve gösterişli ambalaj tasarımı, Yves Saint Laurent kadının şıklığına şıklık katacak. Kolayca açılıp kapanabilen kapak tasarımı ve her bir rujun rengi için özel olarak tasarlanmış YSL logolu renkli ambalaj kemeri tercih edilen her bir rengi özgünleştirirken Rouge Volupte Shine, doğal renk tonlarından çarpıcı pembe ve kırmızı tonlarına kadar zengin bir renk yelpazesi sunuyor. Yves Saint Laurent kadını birbirinden farklı tonlarla dudaklarını hissettiği gibi renklendirecek.
Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı
Fiyat : 91 TL

1 yorum:

  1. duruşu bile güzel çok seviyorum ysl i...

    bu arada blogumda ilk çekilişim var katılırsan memnun olurum:)

    YanıtlaSil