31 Mayıs 2012 Perşembe

Trend Alarmı : Gold Metal Kemer

Dünyaca ünlü markaların defilelerinden küçük butiklere kadar şöyle bir bakıldığında özellikle düz elbiselerin bir anda havasını değiştiren kemerler aksesuar olarak sık sık kullanılmış.Çok basit ve pratik ,sade elbisenizin beline özellikle çok kalın değil ama orta boy olan metal kemerden takıp bir de birkaç gold takı da kullandığınızda bir anda gece şık bir yere gidermiş gibi hazırsınız kızlar:) 
Hemen bir tane edinmeli diye düşünüyorum.Özellikle Mango da çeşitlerini fazlaca bulabilirsiniz.








GUCCİ










Cannes ta da bu detayları zaman zaman görmek mümkün :)


28 Mayıs 2012 Pazartesi

Magicform 2012 İlkbahar Yaz Sweat&Candy Koleksiyonu

Magic Form un bayıldığım iç çamaşırlarından sonra (ki az önce 1 tane sipariş ettim) bu çok cici pijama koleksiyonunu görünce paylaşmadan edemedim.


“Sweet&Candy” serisi ile herhalde en tatlı pijama ve gecelikler bunlardır diyorum çünkü üzerlerinde şirin pasta cup cakelerin  baş döndüren renk ve formlarından ilham alarak, 2012 Yaz sezonu için hazırladığı birbirinden renkli bu modellere ben bayıldım:)






Tatlı tutkusunun işlenildiği seride, pijama takımlarının üst parçalarında büyük pasta desenleri, alt kısımlarında ise, özellikle vişne şekerleri ile süslenen farklı şekillerdeki  pastalar yer alıyor.  Markanın tasarımcılarının beyaz, pembe, fuşya ve turkuvaz renkleri kullanarak, koton kumaşlar ile hayata geçirdiği seride, çocuksu dokunuşlar için kurdeleler tercih edildi. Ürünler için özel olarak hazırlanan “Douce Mon Amour” başlıklı etiketlerin üzerlerinde yer alan pasta tarifleri ise en az ürünler kadar ilgi çekiyor.


 Üstelik online alışveriş şansının olması işin en güzel yanı çünkü İzmirde yaşayan biri olarak mağazasına ulaşmam imkansız ne yazıkki
 www.magicformshop.com 


Günün STİLİ

Bugün yine bizi kapalı bir hava karşıladı İzmirde bende günün havasına uygun çok hoşuma giden bir stil seçtim.Bu pantolon ceket takım modellerin günlük olarak kullanımına ilişkin harika bir kombin diye düşünüyorum.Desenli olması da stilin daha da trend olmasını sağlamış.
Herkese iyi haftalar:)


24 Mayıs 2012 Perşembe

Ayakkabı araştırmalarım ZİDAYA

Mezuniyet elbisemin altına ayakkabı almak için günlerce mağaza gezdikten sonra hiçbirşey bulamayıp zidaya nın sitesinden birsürü ayakkabı beğenmeme ne diyorsunuz.:)İnternet alışverişi çok yaparım ama ayakkabı konusunda pek cesaret edemem.Belki ayağıma olmaz, rahat edemem, geç gelir vs vs yani kısaca şöyle ayağıma deneyip heh evet oldu alıyorum deyip çıkmak gibisi yoktur ama zidaya.com un ayakkabı seçeneklerini görünce gerçekten şaşırdım.Gezdiğim mağazalarda bu kadar seçenek yoktu ve cesaretimi toplayıp 1çift ayakkabıda karar kıldım bakalım gelince görücem nasıl olduklarını.Ama ondan önce sadece benim gibi abiye değil ne tarzda olursa olsun ayakkabı almayı düşünen varsa mutlaka baksın derim:)



öncelikle birçok üründe indirim var yani her bütçeye uygun ayakkabı bulabilirsiniz

NR39un birçok modeli mevcut çılgın bir tercih yapmak isteyenlere hepsi çok şirin seçmek zor


Du Monde nin ayakkabılarına bayıldım özelliklede su yeşili ayakkabı çok zarif
Du Monde
Du Monde

Francesca Mia

Vee bende sonunda aradığım gümüş rengi ayakkabıyı Francesca Mia dan buldum:) tam aradığım gibi bol platformlu..:)

Francesca Mia


Francesca Mia






23 Mayıs 2012 Çarşamba

Aradığınız Emlak Hurriyetemlak.com'da!

Emlağa dair her şeyi tek çatı altında buluşturan www.hurriyetemlak.com, çok seçenekli güncel ve detaylı ilanlarıyla, gelişmiş arama özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımıyla, sektöre dair güncel haberleri ve istatistiki bilgileriyle, tam anlamıyla emlak sektörünün nabzını tutuyor.

Satılık ve kiralık daireler, ofisler, iş yerleri ve tüm konut projelerini bulabileceğiniz www.hurriyetemlak.com, sunduğu çok sayıda seçenekle size aradığınız emlağı mutlaka bulma olanağı sağlıyor.

İlanlarda okul, hastane, restoran, alışveriş merkezi gibi çevre bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Video desteğiyle gayrimenkulü içindeymişcesine izleyebiliyorsunuz. Baktığınız evin ya da iş yerinin net konumunu harita üzerinde görebiliyorsunuz.

Bu kadar kolaylık ve çok seçenek varken www.hurriyetemlak.com’da, aradığınız emlağı ya da emlağınızın talibini bulmanız an meselesi!



Bir bumads advertorial içeriğidir.


17 Mayıs 2012 Perşembe

INSPIRATION

Bol mavi yeşilli bir ilham olduğunu son anda farkettim.Dönem dönem kişinin ruhuna hitabeden şarkılar olabileceği gibi renklerde oluyor.Ve benimki de bu renkler sanırım, huzur verici soft mavi ve yeşil bol bol ilham alalım diye...


Su yeşili ve lila ben buna bayıldım:)


Miranda Kerr Sidney 2012 Women Of Style Ödül Töreni'nden


Denim on Denim
Zaten büstiyerlere bayıldığım şu sıralar bu stili yorumlamasam olamazdı.



Nailart olmazsa olmazdı




11 Mayıs 2012 Cuma

En Yaratıcı Anneler Günü Hediyesini mi Arıyorsunuz?

Anneler Günü’nün en yaratıcı hediyesini aramanıza artık gerek kalmadı. Vestel'in bu yılki Anneler Günü’ne özel tasarladığı Anne Bak N’aptım Facebook uygulamasıyla, annenizin sevinç gözyaşları garanti :)

Malum, sosyal medyanın popülerliği arttıkça, “kaç yaşında olursa olsun, yeter ki gözümün önünde olsun” diyen annelerimiz, Facebook’ta da “arkadaşımız” oldular. Bir hesap açar açmaz da genelde yaptıkları ilk iş, profil ya da kapak fotoğraflarına biricik evlatlarının resimlerini koymak oluyor.

İşte buradan yola çıkan Vestel, Facebook sayfasındaki Anne Bak N’aptım uygulaması ile kullanıcılara, Anneler Günü’nü Facebook’ta “anne stili” kutlama şansı veriyor.  Vestel'in bu uygulamasıyla, Anneler Günü kutlamanızı Facebook kapak resminize taşıyıp, annenize olan sevginizi dünyaya ilan edebiliyorsunuz. İsterseniz kendi annenizin fotoğrafını şablonlara yerleştirerek kendinize özel bir tasarımla, isterseniz de önceden hazırlanmış tasarımlardan birini kullanabiliyorsunuz.

Üstelik, annesi için tasarım yapanlar çok özel bir indirime de hak kazanıyor. Bu Anneler Günü’nde annesine en yaratıcı hediyeyi vermek isteyenler buraya:

http://gid.io/AnneBakNaptim

Bir bumads advertorial içeriğidir.




Bir bumads advertorial içeriğidir.

10 Mayıs 2012 Perşembe

ROSE GOLD Trendi ayakkabılarda

Rose gold yani pembe altın dedikleri mücevher modasında yerini almışken ben bu trendin ayakkabı ve çantada kullanılmasıyla yakından ilgileniyorum.Çünkü şu sıralar mezuniyet için aldığım pudra rengi elbisemin altına düşündüğüm tek şey rose gold renginde bir ayakkabı bulabilmek.Henüz karşıma çıkmadı ama araştırmalarım doğrultusunda şahane modeller var ve çoğu yurtdışı siteleri maalesef 'Türkiye'ye gönderim yok.Bu konuyla bu kadar ilgilenenince de bir post yapmak istedim ne de olsa bilgi alışverişi:)
Öncelikle takılardan başlamak istiyorum ki hepsi şahaneler özellikle bu Mulberry bilekliğe hayran hayran baktım
vee tabiki çok şık bir Micheal Kors saat


Ama tabiki benim esas aradığım ve olmazsa olmazım bu renkte üretilmiş ayakkabılar 
Bu model h&m in fakat şuan sitesinde gözükmüyor 



MİU MİU


Sadece aksesuarlar mı kıyafetlerde de görmek mümkün:)














7 Mayıs 2012 Pazartesi

İstanbuldan İzmir'e Mezuniyet elbisesi arayışları

Bu sıralar blogcuğumdan biraz uzaklaştım neden mi mezuniyet elbisesi takıntım yüzünden istediğim gibi birşey bulamadığımdan 1 haftadır keyifsiz isteksiz can sıkıcı bir şekilde dolanıyorum etrafta .Gecen hafta da istanbuldaydım hem biricik ablamla gezdim tozdum hemde bir yandan elbise arayışlarıma orada da devam ettim.Ama bir sonuç çıkmadı.Koskoca modanın merkezi istanbul diyecesiniz evet ama genellikle beğendiğim elbiselerin fiyatları bütçeme de uymayınca biraz moralim bozuldu diyelim.Neyse İzmir e döndüm sonunda ve burada da arayışlarımı hızlandırdım.İzmir de olup elbise arayışında olanlar için birkaç tavsiye vereyim gerçi sınırlı yinede şöyle bir alsancak çankaya gezdiniz mi keşfedebilirsiniz.Ama ben yinede istediğimi bulmakta zorlandım.
Öncelikle ilk önerim Sagaza Madrid olabilir ki şahane elbiseleri bulunuyor defilelerini izleyenleriniz varsa.








Alsancak talatpaşa bulvarında tam köşede üst kat.Elbise fiyatları ortalama 1000tl den başlıyor.
Yine aynı caddede biraz ara sokakta kalan Mia butik var orada da isteğinize uygun çok hoş ipek kumaşlardan elbiseler bulabilirsiniz kaliteli elbiselerdi gerçekten burada da fiyatlar 1000-3000 arası gibiydi.


Genellikle bana herkesin ilk tavsiyesi de apple butik oldu alsancak ve egeparkta mağazaları bulunan bir butik, içerisi küçük ve az sayıda seçenek vardı ve pek hoşuma giden birşey olmadı açıkçası fiyatları diğer yerlere göre daha uygundu 300-1000 arası birşeyler bulunabilir.


Bunların dışında istanbuldayken baktığım vakkorama bcbgmaz azria beymen gibi mağazalara da uğrayın derim  sade ve şık elbiseler düşünüyorsanız da kesinlikle vakkorama en iyisiydi.


Esas bahsetçeğim şeyi unutuyordum:) sonunda izmirdeki küçük butikleri gezdikten sonra harika bir mağaza buldum.çok şık ve tam benim tarzıma yakın elbiselerin bulunduğu bir yer adı ne diye sorarsanız gerçekten bilmiyorum heyecandan adına bakmayı unutmuşum ama yerini avucumun içi gibi biliyorum:) orada  3adet elbise beğendim ve şuan hangisini alsam diye çok kararsızım bakalım bu hafta belli olacak.


 Yine sadece fikir olsun diye araştırdığım elbise modellerine bakarak ilham alabilirsiniz diye düşünüyorum:)