26 Kasım 2013 Salı

Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.

Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...

Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.

Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.



Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;


 http://hurriyetbenim.hurriyet.com.tr/video.aspx?k=403RGRLA2P2



Bir boomads advertorial içeriğidir.

19 Kasım 2013 Salı

elilicFashion: YURTDIŞI ALIŞVERİŞ : ETSY.COM

elilicFashion: YURTDIŞI ALIŞVERİŞ : ETSY.COM:    Yurtdışından çeşitli şekilde alışveriş yapmalara alıştık artık.Fakat bu sefer bahsedeceğim şey hem alış hem veriş gerçektende çünkü etsy...

YURTDIŞI ALIŞVERİŞ : ETSY.COM

   Yurtdışından çeşitli şekilde alışveriş yapmalara alıştık artık.Fakat bu sefer bahsedeceğim şey hem alış hem veriş gerçektende çünkü etsy.com sitesi istediğin şeyi tüm dünyaya satmak için sana güzel bir fırsat sunuyor.Bir arkadaşım sayesinde tanıştım bende daha önce duymamışım nedense ve burada biribirinden değişik dıy fikirlerin gerçekleştirildiği ürünler mevcut.İnsanın yaratıcılığı tavan yapıyor baktıkça da.Yani aklına bir fikir geldi ve bunu yaptın dilersen satışa aç bakalım ne olacak..















El yapımı birçok ürün olduğu kadar vintage ürünlerde bolca mevcut


Gerçekten hiçbir mağazada bulunamayacak binlerce ürün var burada bende elimde olan birkaç ürünü hesap açtım ve koydum çok keyifli gerçekten 
bakmak isterseniz

instagramdan beni takip etmek isteyenleriniz için
@elilicfashion

Sevgiler

Veet ile Hissettiğin Gibi Giyin, Modanın Kapılarını Aç!

Kadınların parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmalarını sağlayan ve güzelliğine ışık tutan Veet, 80 yıllık deneyimiyle dünyanın bir numarası olarak, her yıl tüm dünyada 30 milyondan fazla kadın tarafından kullanılıyor. Türkiye'de de pürüzsüz bir cilt için kadınların vazgeçilmezi olan Veet'i her 10 kadından 9'u tercih ediyor.

Kadınların pürüzsüz ciltleriyle, istedikleri kıyafeti özgürce giyebilmeleri ve kendilerini her zaman bakımlı ve güzel hissetmelerinin ne kadar önemli olduğunu bilen Veet, onlara sunduğu pürüzsüz bir cildin yanı sıra moda ve güzellik tüyolarıyla da kadınların yanında olmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda sosyal medya hesaplarından kadınlara özel paylaştığı moda ve stil önerileri ile çok takip edilen Veet, bu seneki kampanyasında yer alan ve Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan bakım ve stil önerilerini de kadınlara sunuyor.

Veet ve Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan, moda trendlerini yakından takip eden stil önerilerine ve kendini daha güzel hissettirecek bakım önerilerine hemen ulaşmak için tıkla:


facebook.com/Veetturkiye
twitter.com/veettr
instagram.com/veettr






Bir bumads advertorial içeriğidir.