24 Aralık 2012 Pazartesi

Assos'un Tek Taş Kolye Hediyesi ile Dileklerimiz Gerçeğe Dönüşüyor!

İşte bir yıl daha bitmek üzere! Şimdi yeni bir yıl ile birlikte gelsin yepyeni umutlar, mutluluklar ve tabii ki birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri! Geçen gün çok sevdiğim bir dostuma yeni yıl hediyesi almak için Assos’a gittim. Ve Assos’un da biz kadınlara harika ve çok ışıltılı bir yılbaşı hediyesi verdiğini öğrendim. Evet Assos bu yılbaşı dileklerimizi gerçeğe dönüştürüyor, 1-31 Aralık tarihleri arasında yapacağımız 1000 TL ve üzeri alışverişlerde Assos bizlere tek taş kolye hediye ediyor. Eh o zaman Assos ışıltısı ile büyüleyici bir yılbaşı akşamı geçirmeniz dileğiyle…

Bir bumads advertorial içeriğidir. assos yilbasi

20 Aralık 2012 Perşembe

Can Bonomo Marmara Forum'da

Bugüne kadar birçok sanatçıyı ağırlayan Marmara Forum, Can Bonomo’yu sevenleri ile bir araya getiriyor. Can Bonomo’nun ikinci albümünün ilk imza günü 22 Aralık Cumartesi günü Marmara Forum’da düzenleniyor.

Açıldığı günden bu yana Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Marmara Forum bir ilke daha imza atarak, Can Bonomo’yu ikinci albümünün ilk imza gününde sevenleriyle buluşturuyor. İlk albümü Meczup ile kalabalık bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Can Bonomo’nun ikinci albümü “Aşktan ve Gariplikten ”in lansman konseri, geçtiğimiz günlerde özel bir parti ile gerçekleşti. Albüm lansmanın ardından ilk imza gününü Marmara Forum’da yapacak olan Can Bonomo, 22 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’da tüm sevenlerini Marmara Forum 1. kata bekliyor.

İmza öncesi Marmara Forum Facebook sayfasından yapılacak soru-cevap yarışmasını kazanan 10 Can Bonomo hayranı hem imzalı albüm kazanma hem de Can Bonomo ile tanışma fırsatını yakalarken yarışmaya katılan ilk 50 şanslı hayranı ise imzalı albüme sahip olacak. Can Bonomo ile tanışmak ve imzalı albümüne sahip olmak isteyenler www.facebook.com/marmaraforumsc adresinden yarışmaya katılabiliyor.

 can bonomo marmara forum
Bir bumads advertorial içeriğidir.

10 Aralık 2012 Pazartesi

Hürriyet E-Alışveriş Festivali Başladı!

Yılbaşı telaşı adım adım yaklaşıyor. Hem yılın son gecesine hazırlanmak, hem de sevdiklerinize hediye almak zamanı. Yılbaşı öncesi özel alışveriş siteleri ve online pazarlarda ne var ne yok, burada bulabilirsiniz.

HEPSIBURADA.COM’DAN KARŞI KONULMAZ FIRSATLAR

Yılbaşının en güzel taraflarından biri hediye coşkusudur.

Bu yılbaşı her seneden farklı hediyeler seçerek  sevdiklerinizi daha çok şaşırtmak isterseniz hepsiburada.com’un sizin için seçtiği birbirinden çekici yeni yıl hediyelerinden ilham alabilirsiniz. Çam ağacı için rengarenk dekoratif süslerden şık saatlere kadar herkes için seçenek bol.

Hepsiburada
Bir bumads advertorial içeriğidir.

9 Aralık 2012 Pazar

Bu haftadan Kareler :)


Forum Bornovadaki bu dev kar küresinin önünde fotoğraf çekilmeyen yoktur herhalde.Bende her gittiğimde önünde iki üç dakika hayran hayran seyre dalıyorum masal gibi :)


Bemar kapısını haftada 3 gün aşındırıyorum.


DIY projelerini denemeye bayılıyorum.Mandalina kabuğundan mum yapımı mis gibi de kokuyor.


Sevgiliyle çirkin çoraplarımız.Kalpli onunki:) ikiside benim çoraplarım o ayrı

7 Aralık 2012 Cuma

GARNİER den gelen hediyelerim

Garnier ürünlerim elime ulaşalı çok olmuştu fakat biraz kullandıktan sonra yorumlarımı yapmak istedim.


Gelelim ürünlere:
Garnierin BB kremini çok merak ediyordum bu vesileyle kullanma fırsatım oldu.Gerçekten muazzam.Bir kere benim gibi ağır makyaj sevmeyenlerdenseniz çok doğal bir cilt görünümü sağlıyor.Kullanımı fondotenlerden farklı olarak krem olduğu için sanırım ciltle bütünleşen bir görünüm elde ediliyor.Ben sevdim orta ton cildime tam uygun oldu.



Garnier Saf&Temiz 3ü bir arada güzel bir peeling jel bu tarz ürünleri çok fazla kullanmıyorum ben dağa çok doğal maskeler yapma taraftarıyım fakat bu ürünü birkaç kez kullandım.
Saç boyasına gelince saçlarımı hiç boyamadığım için bunu deneme şansım olmadı ancak annemin üzerinde denemeyi düşünüyorum:)
Favorim BB Krem,  Garniere Teşekkürler

3 Aralık 2012 Pazartesi

Kombin Yarat Kombin Kazan YARIŞMADAYIM


Merhabalar,  İndirimlr.com bu sefer Kombin Yarat Kombin Kazan isimli çok güzel bir yarışma ile karşımızda. Ben de bir moda bloggerı olarak katıldım tabiki. :)

Yılbaşı Gecesi konseptine uygun olarak, verilen online alışveriş sitelerinden tek tek ürünleri topladım. Bakalım siz beğenecek misiniz?

elilicfashion.blogspot.com Blogu olarak aşağıdaki kombinle Kombin Yarat Kombin Kazan'da yarışmaktayım. Facebook yarışma albümündeki linkim: http://on.fb.me/VfDVHL

Kombinimde seçtiğim ürünler:

Elbise: Network Elbise (Morhipo) - 445,00 TL
Topuklu Ayakkabı: Steve Madden Klasik Ayakkabı (Morhipo) - 89,50 TL
Çanta: Bordo Portföy Çanta 1120265-215 (Mudo) - 39,95 TL
Kolye Chiccy Kristal Taşlar Dekolte Kolye CEX-01N-8278 (Trendyol) - 17,99 TL
Ruj: Bourjois Dudak Parlatıcı Ruj (Morhipo) - 38,00 TL
Far: Artdeco Parlak Göz Farı (Morhipo) - 17,50 TL

Toplam Kombin Degeri: 647,94 TL

OYLARINIZLA BENİ MUTLU EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
 HERKESE İYİ HAFTALAR