30 Kasım 2012 Cuma

REVENGE dizisinde Emily Thorne un Hampstondaki Evi

Revenge dizisine merak salmamın sebebi malum Beren Saatin Ocak ayında vizyona girecek olan yeni dizisi İntikam.Dizi  şuan 2.sezonunun gösterildiği bir amerikan dizisi ve Hampston da geçiyor.Yeni izlemeye başladım ve gerçekten başarılı bir dizi.Dizideki intikam hırsı çok iyi işlenmiş fakat bir dizide beni izlemeye çeken başka birşey varsa o da görselliktir.Dizinin çekildiği ortam atmosfer dizayn vs. Bu dizide de hepsi var, özellikle Hampstonda sahil evlerinde gecen diziyi izlerken bir an orada o şahane evde şahane sahilde ve doğada olmak istiyor insan. Emily nin ve komşusunun malikanesi kadar beni cezbeden şey bulunduğu yer, okyanus..
Buradan anlayacağınız bizim dizide de Beren Saati yine şahane bir köşkte göreceğiz sanırım:)




 Dizinin bazı teras sahneleri  için stüdyo ortamında benzeri inşa edilmiş 









Feminen tarzda bir yatakodası var.






Bu iskeleden plajın üzerinden direk sahile yürüyor.







28 Kasım 2012 Çarşamba

/ KADİFE MODASINA / Merhaba


Herkese merhaba 
kadife parçalar 2012 ilkbaharında kendini biraz göstermeye başlamıştı fakat tam sezonu geldi sanırım.Zaten benim için kadife kış kıyafeti olabilir ancak.Kadife deyince aklıma küçükken giydiğim renk renk pantolonlar gelse de sezonun kadife trendleri çok çarpıcı ve iddaalı geldi gözüme.Genellikle elbise eteklerde ve ceketlerde kullanılmış ama benim favorim sanırım elbiseler olacak gibi.Polyvoreden birçok seçenek buldum ama benim tercihim Mangodaki bu sade model  sanırım:) 



Miss Selfridge dress


Ted Baker dress


Mink Pink dress



Boots


Boots (see more lace up boots)

Skirt


Skirt (see more velvet skirts)

Blouse


Blouse (see more velvet blouses)












24 Kasım 2012 Cumartesi

Bu kış için dolaplarınızda Promod'a yer açın!

Fransa’nın en büyük kadın giyim markalarından Promod, Fransız şıklığı ile 54 ülkeden sonra, şimdi Türkiye’de.

Zaman sınırı olmayan tasarımlar da, en modern tasarımlar da Promod mağazalarında. Okula veya işe, konsere veya davete, sinemaya veya gezmeye giderken Promod’un slim pantolonları, Viktoryen bluzları, Barok esintili elbiseleri, şık paltoları, baskılı tshirtleri, deri çantaları, bootileri ilk elinize gelen parçalar olacak!

Kendinize daha fazla zaman ayırabilin diye, dolap başında harcanan saatleri Promod sizin yerinize azaltacak. Dolabınızı açtığınızda elinizin ilk gittiği parçalar artık Promod olacak!

Günümüzün modern kadınlarına, günün her anına uygun şık ve dikkat çekici seçenekler sunan Promod mağazaları Nişantaşı ve Buyaka Avm’de.








Bir bumads advertorial içeriğidir.

17 Kasım 2012 Cumartesi

Victoria Beckham Stili Sevenler BURAYA


Sonbahar bitmek üzere ama çok gec gelen sonbahar yerini direk kış aylarına bırakacak gibi duruyor.Oysaki şöyle victoriamız gibi trenckotumuzu giyip cıbıl cıbıl bacaklarla bir dolaşamadık bile en azından ben yapamadım hemen üşüyüp çoraplara pantolonlara gectim.
Dün dışarı çıktım, elimde sürekli mont taşımaktan bir giyip bir çıkarmaktan yoruldum.Neyse fazla şikayet etmeyim de bu güzel stilleri inceleyelim.Doğrusu bu trenchcoat a bayıldım.Elbise gibi üzerine pelerin almış gibi ama bir bütün:) çok çok çok sevdim.



Sezonun gözdesi kalem eteklerden harika bir örnek.Şahsen kalem etek giydiğimde kendimi hep bir işe gider gibi hissetsem de kullanılan diğer parçalarla farklı tarzlarada bürünebilmek mümkün.Bordo envelop çantayı gözden kaçırmayalım:)


Yüksek bel siyah pantalon ve beyaz bluz:)
süper ikili süper kurtarıcı diye tabir ediyorum ben bunu.
Hiçbir şey bulamadığında donup kaldığın noktada ne çok dikkat çekici ne de özensiz bir stil
Bu kış beyaz giymek çok modaymış ama sanmayınki sade bir beyaz gömlekle, baştan aşağı bembeyaz olmaktan bahsediyorum.


Kolej modasında abartıya kaçmamak gerekir yoksa benim gibi kısa boyluysanız gerçekten koleje giden küçük kız gibi kalırsınız ortalıkta:)
Fakat bu stil en güzel örneklerden biri yapmanız gereken tek şey mini kolej eteklerinden giydiğinizde altına güçlü bir topuklu bot yada ayakkabı giymek ve takılarla desteklemek.


 Bir kasik olan' little black dress' .nokta.







9 Kasım 2012 Cuma

SICACIK ELDİVENLERin günü geldi

Sonunda kış geldi, aslında kışı çok sevmesemde böyle eldivenmiş şemsiyeymiş gibi gibi aksesuarlarla kendimi kandırıp sevmeye çalışıyorum.Özellikle ince deri eldivenleri hemen hemen her markada görmek mümkün herkesin sevebileceği bir tane vardır diye düşünüyorum ki ben çoğunu beğendim.






MANGO
79,99TL
MANGO
                                                                           94,99TL

MANGO
 109,99TL

İPEKYOL

TWİST

ZARA
99,95TL

ZARA
129,95TL

ZARA
79,95TL

ZARA
49,95TL