22 Haziran 2012 Cuma

İşte Lezzet’e Doyum Olmaz!

Online yemek siparişine inanılmaz yenilikler katan istelezzet.com gerçekten hemen dikkat çekiyor.
Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.
İstelezzet.com ile internetten ve mobilden 7/24 sipariş verebilir, sipariş verirken puanlar kazanıp daha sonra onları farklı siparişlerde kullanabilirsiniz. En dikkat çekici özellik ise herkesin damak tadına hitap edip, arkadaşlarınızla yaptığınız yemek kavgasına son vermesi.

Arkadaşınız Çin yemeği, siz kebap, sevgiliniz fast food istiyorsa uzlaşmaya varmanıza gerek yok hepsini söyleyebilirsiniz yani farklı markalardan seçimlerinizi sadece bir siparişte toplayabilirsiniz. Bu özellik de sadece iste lezzet.com’ da. Ayrıca günümüzde sağlıklı ve organik beslenmek isteyenler için özel bir kategorisi de var. Yine herkesin ilgisini çeken ve şaşırtan özellik ise kurumsallaşmış yemek markalarının yanı sıra, şehrinizdeki o favori cafenizin mükemmel makarnası bile istelezzet.com'da. Kapıda ödeme seçeneği ile güvenimizi de kazanıyor.

Haydi hemen istelezzet.com tıklayıp, çok kısa bir sürede seçimimizi teslim alalım.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

19 Haziran 2012 Salı

Herşeyim Pembe Beyaz olmuuş

Son zamanlarda farkettim ki alışverişlerimde ne alsam elim ya beyaza ya pembeye gidiyor.Hadi beyaz neyse yaz aylarında favorimdir zaten bronz tenle olmazsa olmaz ama pembe benim için mavi turuncu ve yeşilden hep sonra gelmiştir.Ama bir baktımki barbie gibi olmuş dolabımın köşesi:) 



Models I met and Liked  archie grand defterim sevgili lizardqueen den hediye çok teşekkür ediyorum kendisine zarif bir de not yollamış yanında:)
Pembiş çantam Stradivarious
Bluzum: Zara(ablamın nikahında giyilmek üzere yeni cicim)



Peplum modası malum etek elbise ve bluzlarda bol bol kullanılıyor ve bence çok şık duran bir tarz.Bende zara da gördüğüm bu eteklere bayılmıştım mavisi siyahı desenli ve beyaz seçeneklerinde elim yine beyaza gitti ama diğerleri de aklımda kalmadı değil özellikle de bu;



vee tabiki gecen haftalarda başlayan Mango indiriminden birşey almadan olmazdı:)

Aslında indirim zamanlarında her ne kadar herşeyin fiyatı uygun olsa da mağaza içindeki karışıklık ve kalabalıktan hevesim kaçar birşey almadan çıkardım.Nitekim de öyle olmuştu bu elbiseyi görüp beğendim fakat kalabalıktan dolayı denemek istemeyip mağazadan çıkmıştım.Fakat spor şık günlük ve birde beyaz olunca hemen bütün yaz çok rahat giyebilirm ben bunu diye düşünüp geri döndüm ve aldım.İyikide almışım içinde kendimi çok iyi hissettiğim rahat ve fresh dedikleri bir elbise bu hu huuv, bir elbise için ne çok konuştum  hayret bişeyim doğrusu:p

16 Haziran 2012 Cumartesi

MEZUNİYET PARTY

Mezuniyet balomuz bitti sonunda harika bir 3günlük tatil geçirdim diyebilirim.Bodrum da 5yıldızlı otelde kutladığımız partimizde tabiki olmazsa olmaz sorunlar çıktı ama yinede herşey güzeldi.Balomuzun havuz başında olacağı söylenmişti fakat kapalı salonda yapıldı maalesef:( Neyse diğer bir talihsiz olay ise yani benim için, fotoğraf makinemi evde unutmam oldu kocamaan bir valiz hazırlayıp en önemli şeyi unutmam beni çok mutsuz etti çünkü harika fotoğraflar çekebilirdim.Arkadaşlarımın imdadıyla ancak bu kadar oldu:)



 Mezuniyetin en önemli şeyi mezuniyet elbiseleri tabiki, çok aramama rağmen aklımdaki kıyafeti bulamasamda ki hep öyle olur:) Ama bu elbisemi gerçekten çok beğenerek aldım ve içime sindi doğrusu.
Elbise : Sevinç Ürkmez


canım arkadaşım tuğçişimle en samimi halimiz ee artık daha az görüşeceğimiz için malum okul bitti bol bol sarıldık o yüzden:)


Sevgiliyle fotoğraf olmadan olmaz:)
Bu arada saçımı kendim yapmak zorunda kaldım otelin kuaförü çok kalabalıktı sprey ve tel tokalar işimi gördü.
küpelerim: Forever New


Bu da diğer geceki partimizden  ne çok eğlenmişim ben şuan gözümün önünden geçti bir bir ayrıntılar:)

elbisem: Zara

6 Haziran 2012 Çarşamba

Plaj Modasında Püskül ve Dantel

Plaj modası deyince iş sadece güzel bikinilerle bitmiyor tabiki.Bikinilerin en güzel tamamlayıcıları elbiseler pareolar.Benim bu sezon yana yakına aradığım Victoria's secret defilelerinde de gözümüze çarpan püsküllü dantelli plaj elbiselerinden.Hemen bir araştırmaya girdim nerede ne var buldum:)
Öncelikle bilinen bol seçeneğiyle ASOS tan güzel birşeyler bulmak mümkün ;




Öncelikli tercihim beyazdan yanadır her zaman böyle bir Bodrum havası,bronz teni ortaya çıkaran , ferah tiril tiril dedikerinden:) Ama tabiki her zevke uygun uzun kısa kıyafetler bulmak mümkün.



Siyah plajda pek tercih etmesem de püskül detayı tam aradığım şey diyebilirim.

aztec desenli bu model ve hasır aksesuarlar  herhalde en trend plaj modası olacak.


İşte benim favorim Penti nin ilkbahar yaz 2012 koleksiyonundaki bu kıyafet, tam benim tarzımı yansıtıyor ilk fırsatta penti mağazasına gidip bunu üzerime geçiricem:)

Yine bunlarda Penti nin 2012 koleksiyonundan :



Küçük kalpçik detayı çok şirin doğrusu , Tabi bronzlaşmadan giymemek lazım :)





1 Haziran 2012 Cuma

Dünyanın En Sessiz Süpürgesi Rowenta ile Tanışın!

Elektrikli ev aletlerinin güvenilir markası Rowenta yine bir ilke imza atmış. Silence Force Extreme adını verdiği süpürge serisinde güç ve sessizliği bir arada sunmuş. Çıt çıkarmadan çalışırken evimizi dip köşe temizleyen Rowenta ile temizlikte yeni bir döneme adım atıyoruz.

Rowenta Silence Force Extreme dünyanın en sessiz süpürgesi! Düğmesine bastığınızda çalıştığı neredeyse anlamıyorsunuz. Bu sessizliğinin yanında üstün bir temizleme gücüne de sahip.

Torbalı ve torbasız olarak iki ayrı kategoride ve topam 8 farklı renkten oluşan bu süpürgeler gerçekten şahane! Torbasız olanı Çoklu Siklon Teknolojisi sayesinde saatte 300 km hızla tozları süpürgenin içerisine alıyormuş. Aynı zamanda, emiş performansını kaybetmeden evi süpürmek artık çok daha zahmetsiz ve kolay.

Buradan Rowenta Silence Force Extreme’in nasıl çalıştığını izleyebilirsiniz:

Rowenta
Rowenta elektriğin zamlandığı günümüzde bizleri düşünmüş ve enerji tüketimi %50 azaltılmış. Tasarım ve renk olarak da hayran kalacağınız bir Rowenta mutlaka vardır. Ben mesela mor olanına bayıldım!

Ayrıca diğer aksesuarları da kullanım konforunu artırmak için özel olarak tasarlanmış, evde hayatınızı gerçekten de çok kolaylaştırıyor. Koltukların altını temizlerken öyle yerlere yatmanıza veya eğilmenize gerek kalmıyor.

Kısacası, evinize sessiz bir güç arıyorsanız, aşağıdaki linke bakmadan geçmeyin derim.

http://www.rowentasupurge.com


Bir bumads advertorial içeriğidir.