25 Aralık 2011 Pazar

2012 YILININ KÜPE TRENDLERİ UZUN VE TÜYLÜ

2012 de omuza kadar düşen uzun küpeleri çok göreceğiz.Şahsen ben özelikle akşam kullandığım kıyafetlerime daha cok yakışacağını düşündüm.Gündüz için belki biraz abartı kaçabilir.Ama tabiki neden olmasın:) Ivana Sert in de geçtiğimiz günlerde programındaki bir kıyafet kombinasyonunda görmüştüm harika duruyor gerçekten.






21 Aralık 2011 Çarşamba

PEOPLE STYLE WATCH DERGİSİNİN SEÇTİĞİ YENİYIL HEDİYE FİKİRLERİ


MARY-KATE AND ASHLEY OLSEN:

İkizler kendi markasını oluşturmuş.



GWYNETH PALTROW: 



KATE BOSWORTH


kate için eğlenceli bileklik

Harika stili var

diğer yeniyıl armağanı fikirleri:)


BU TABAKLAR ÇOK EĞLENCELİ PAYLAŞMADAN EDEMEDİM
ÇANTA OLMAZSA OLMAZ HELE Kİ BU RENK

CHANEL ALLIK FIRÇASI HEDİYE HEMDE İKİ KİŞİYE BİRDEN...


http://chicoolatte.blogspot.com/

CHANEL ALLIK FIRÇASI HEDİYE HEMDE İKİ KİŞİYE BİRDEN...

Arkadaşlar yeni yılın yaklaşmaya başladığı bu günlerde , işte size chicoolatte den bir hediye...Dünya devi Chanel'in harika allık fırçası.İster mineral ürünleriniz isterseniz de allık yada pudranızı eşit şekilde dağıtmak için.Yumuşacık,yıllarca dökülmeyen tüyleri ile chanel farkını sizde yaşayın...Bu güzel fırçayı kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit...Bloğunuz olsun yada olmasın, bu çekiliş herkese açıkkkk....

Random org ile yapılacak çekişilin kazananları 30 Aralık günü blogumdan duyurulacaktır...

Bu çekilişe katılmak için işter şartlar.İki ve fazlası katılımlar tek adete düşürülecektir...

1-Sayfamın izleyicisi olmanız...
Blogunuzda yada facebook adresinizde bu çekilişi duyurmanız...
veeee
2-FACEBOOK 'TAN pembepapyon sayfasına üye olmanız,yorum bırakmanız gereklidir...
Bu kadar basit....
Herkese bol şans...

19 Aralık 2011 Pazartesi

FATIMA LOPES ten SİHİRLİ PARÇALAR

Dünyaca ünlü Portekizli modacı Fatıma Lopes, tıpkı bir sihirbaz misali kumaşlara dokunuyor ve harikalar yaratıyor. Fatıma'nın 2012 yaz koleksiyonu geometrik modellerden oluşuyor.Turuncu renk esintisine bayıldım diyebilirim.Yaz gelsin artık sıcak renkler enerji kaynağım:)







NEON RENKTE ÇANTALAR

Burberry'nin neon renkli çantaları bu sezonun en moda parçaları arasında yer alıyor.  PVC kaplı şeker gibi çantalar renk ve modelleriyle enerji saçıyor.  Bakışlar üzerinizde olsun istiyorsanız bu çantaları Burberry mağazalarında bulabilirsiniz. Bir birinden eğlenceli ve şık çanta tasarımlarının arasından sizde bir model seçerek yaşamınızı biraz daha renklendirebilirsiniz.


Ama tabiki bu sezon tüm markalar neon renkte çanta ve cüzdanlara oldukça yer veriyor.Kış aylarını renklendirmek için koyu renk kıyafetlerimizi canlandıralım:)

11 Aralık 2011 Pazar

SOLOTİCA LENS TUTKUSU

Ben bu lensleri gördüğüm gibi hayran kaldım o kadar doğallar ki bugüne kadar  lens kullanmayı hiç düşünmemiştim.Fakat renklerini ve kullananların yorumlarını okuyunca hemen heves ettim özellikle ela -yeşil rengi çok doğal duruyor.En yakın zamanda lenslerime kavuşunca izlenimerimi daha ayrıntılı paylaşırım :)




DOĞTAŞ EXCLUSİVE